Algemene voorwaarden

Verzending in heel Nederland is ALTIJD GRATIS.

Internationale zendingen krijgen een aparte email met voor internationale verzendkosten, er geldt altijd een korting van €6,75 op de totale kosten.

Klantenservice is voor ons echt heel belangrijk. Dat laten we zien door zeer openhartig gevoelige informatie te delen op de website met het risico dat we potentiële klanten mislopen. Wij vinden het namelijk zeer essentieel dat iedereen die de kuur wil gaan doen goed op de hoogte is van het verloop en zo een reëel beeld kan vormen van de kuur.Ook kan iedereen op onze site gratis het complete boek lezen, hiermee hebben wij nogmaals het risico van het mislopen van potentiële klanten, daar de hele kuur uitgebreid beschreven wordt. Het gaat erom dat onze klanten goed geïnformeerd zijn alvorens aan een serie kuren te beginnen. Ook bieden wij al onze klanten een unieke telefonische coaching op maat tijdens de kuur en 7 dagen in de week staan we voor je klaar om uitgebreid informatie te geven.

Wij zijn van mening dat al deze services ruimschoots voldoende zijn om retouren te voorkomen.

Geopende pakketten worden om hygiënische redenen niet teruggenomen. Dit heeft te maken met de wet inzake bederfelijke waren.

In zeldzame gevallen hanteren wij een retour beleid. 

Disclaimer:

Deze producten zijn geen medicijnen en maken generlei aanspraak op de werking als medicijn. De producten en informatie in dit pakket zijn niet bedoeld ter vervanging van de behandeling door uw (huis)arts, maar ter ondersteuning van de gezondheid. Indien je ook maar enigszins denkt dat je ziek bent of je niet in orde voelt, gelieve je (huis)arts te raadplegen. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten, kunnen wij voor direct of indirect geleden schade die het gevolg zou kunnen zijn van het toepassen van de informatie en/of het wel of niet aanbieden van bepaalde informatie, geen aansprakelijkheid aanvaarden. Deze informatie kan op geen enkele wijze worden beschouwd als medisch advies. Daarvoor verwijzen wij u naar een arts of therapeut. Tevens nemen wij geen enkele verantwoordelijkheid voor het op een verkeerde manier gebruiken van door ons geleverde producten. Raadpleeg bij aanhoudende en/of ernstige klachten altijd uw huisarts. Lees voor gebruik altijd de informatie op het etiket en/of de bijgeleverde handleiding.