Kan een lever- en galblaasreiniging nut hebben bij een burnout en paniekaanvallen?

Deze klachten zijn allemaal symptomen, die worden vanzelf verlicht als je je lever gaat schoonmaken met de simpele maar effectieve, diep reinigende lever- en galblaasreiniging.

Je lever is niet alleen de alcohol-filter in je lijf, nee, je lever heeft veel meer taken dan alleen filteren. Maar je lever zit hoogstwaarschijnlijk verstopt met honderden tot duizenden galstenen, ja galstenen ontstaan in je lever! Onder andere door gebruik van alcohol, medicijnen, tussendoortjes, teveel en vet eten, te weinig of geen water drinken en stress. En nu kan je lever niet goed doen wat ie zo graag voor je doet.

Wat dan?

  • de stress hormonen in je lijf weer in balans krijgen, zodat jij kalm bent
  • je bloed zuiveren van afval zodat jouw huid straalt, je geen hoofdpijn hebt en een krachtige weerstand behoudt
  • je hersencellen de energie geven die ze nodig hebben zodat jij helder kan denken
  • je zenuwstelsel gezond houden door schoon bloed te leveren zodat jij een sterke rug hebt en goed gevoede hersencellen
  • Enorme hoeveelheden glucose aan je hersenen leveren zodat jij emotioneel stabiel door t leven kan en geen last hebt van eetbuien of emotionele stress
  • teveel om op te noemen (je zou er haast ‘informatiestress’ van krijgen)

Je lichaam heeft de capaciteit om zich te ontdoen van deze stress- en ziekte veroorzakende galstenen, maar alleen met jouw hulp.

Hoe?

Neem speciaal, natuurlijk, biologisch malinezuur dat in appels voorkomt. Dit maakt galstenen zacht waardoor ze makkelijk je lever kunnen verlaten. Drink een onschadelijke bitterzout-oplossing. Dit verwijdt en ontspant de leverkanalen en ruimt afvalstoffen op. Neem een afgemeten mengsel van biologische olijfolie en grapefruitsap. Daardoor zal je lever een absoluut veilige en pijnloze stuwing voortbrengen waardoor galstenen je lever verlaten en in je darmkanaal terecht komen. Regelmatig naar het toilet gaan om alle stenen uit te scheiden. Al na een paar uur kun je opmerkelijke verbetering voelen, zoals meer energie, helderheid van geest, of pijntjes die wegblijven.

Doe deze reinigingsmethode meerdere malen, want je kunt niet alle stenen in 1x uitstuwen.

Daarom zullen de verbeteringen na een paar dagen weer wat kunnen afvlakken, de dieper liggende stenen ‘schuiven als het ware op’ , wachtend op je volgende lever-en galblaasreiniging. Denk aan 8-12 keer reinigen, sommigen hebben wat meer keren nodig, dat hangt ook af van de mate van verstopping en de beschikbare energie van je lever.

Misschien moet je een drempel over om een reiniging te doen, maar houdt het doel in gedachte wat je wil bereiken: je gezonder, vitaler en energieker voelen, zonder negatieve bijwerkingen. We zouden je deze reiniging niet aanraden als we er niet zelf zulke fijne ervaringen mee hadden en de positieve verhalen hoorden van anderen die jou voorgingen.

Alle benodigdheden en de uitgebreide gebruiksaanwijzing zitten in het complete pakket voor 1 volledige lever- en galblaasreiniging.

Je kunt eenvoudig bestellen via de site of bellen als je vragen hebt.