Heb jij het advies gekregen je galblaas te laten verwijderen? De keuze om je te laten opereren hoeft in de meeste gevallen niet direct gemaakt te worden. Je kunt een operatie zeer waarschijnlijk voorkomen als je je lever reinigt.

Het verwijderen van je galblaas resulteert in een sterke vermindering van je galproductie. En dat gal is nou juist wat je nodig hebt om je voeding goed te verteren vooral als er vet in zit. Een goede vertering van voedsel voorkomt een heel scala aan lichamelijke en mentale klachten.
Het verwijderen van je galblaas is dan ook geen oplossing voor spijsverterings problemen maar eerder een oorzaak van verdere en ernstiger complicaties in het lichaam.

Sommigen die hun galblaas hebben laten verwijderen ervaren daarna darmproblemen, vaak symptomen van een verstopte lever en galblaas.

Aangezien je nu veel minder gal kan produceren wat ontzettend belangrijk is voor het verteren van voedsel en vetten is het zeker aan te raden om de kuren te doen zoals ze staan omschreven in de gebruiksaanwijzing.

Het zijn de galstenen in de galkanalen van je lever die je galstroom belemmeren. Dat resulteert weer in een slechte vertering en opname van voedsel, waardoor er teveel gifstoffen in je bloed achterblijven, waardoor er nog meer galstenen worden gevormd.

Deze kuur zorgt ervoor dat je lever gezuiverd wordt van galstenen waardoor de galstroom weer meer op gang komt.

Lees meer info in ‘De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering’ van A. Moritz en vraag 11  van de Meest gestelde vragen op deze site