Handleiding

 

Schermafbeelding 2016-09-06 om 14.44.05

Je wilt natuurlijk weten wat je kunt verwachten, daarom plaatsen we deze handleiding.

TIP: De belangrijke toelichting van alle stappen van deze levergalreiniging staan op de volledige handleiding die je bij je pakket ontvangt. Zo kom ook jij pijnloos van je galstenen af.

Weekhulp agenda Wanneer begin ik kopie

 

 

Belangrijk:

*Zuiver nooit als je lijdt aan een acute ziekte, zelfs niet bij een (onschuldige) verkoudheid. Als je een chronische ziekte hebt zou deze leverkuur je heel veel verlichting kunnen schenken.
De lever- en galblaaszuivering is een bijzondere en intensieve zuivering. Wij nemen aan dat, omdat je de producten voor deze bijzondere zuivering aangeschaft hebt, je bekend bent met de zuivering en dat je ervan op de hoogte bent hoe de zuivering precies uitgevoerd dient te worden. Het Boek ‘De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering’ van Andreas Moritz (ISBN 9789079872220) beschrijft heel precies de zuivering en dit boek raden wij je dan ook absoluut aan goed door te nemen voordat je aan de zuiveringen begint.

Disclaimer:

Deze producten zijn geen medicijnen en maken generlei aanspraak op de werking als medicijn. De producten en informatie in dit pakket zijn niet bedoeld ter vervanging van de behandeling door uw (huis)arts, maar ter ondersteuning van de gezondheid. Indien je ook maar enigszins denkt dat je ziek bent of je niet in orde voelt, gelieve je (huis)arts te raadplegen. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten, kunnen wij voor direct of indirect geleden schade die het gevolg zou kunnen zijn van het toepassen van de informatie en/of het wel of niet aanbieden van bepaalde informatie, geen aansprakelijkheid aanvaarden. Deze informatie kan op geen enkele wijze worden beschouwd als medisch advies. Daarvoor verwijzen wij u naar een arts of therapeut. Tevens nemen wij geen enkele verantwoordelijkheid voor het op een verkeerde manier gebruiken van door ons geleverde producten. Raadpleeg bij aanhoudende en/of ernstige klachten altijd uw huisarts. Lees voor gebruik altijd de informatie op het etiket en/of de bijgeleverde handleiding.