Een schone lever staat gelijk aan een goede gezondheid.

Gal is ontzettend belangrijk. Naast het ondersteunen van de vertering van vet, calcium en eiwitrijk voedsel, is gal nodig om een normale vetspiegel in het bloed te bewaren, gifstoffen af te voeren uit de lever, zodat schadelijke bacteriën zich niet nestelen in de dikke darm.

Om een sterk en gezond spijsverteringsstelsel te onderhouden en de lichaamscellen de essentiële voedingsstoffen te geven moet de lever 1-1,5 liter gal per dag produceren.

Kleinere hoeveelheden veroorzaken gegarandeerd problemen met de vertering van voedsel, de verwijdering van afval en de voortdurende ontgifting van het bloed.

Veel mensen produceren slechts een kopje gal of minder per dag, vrijwel alle gezondheidsproblemen zijn een direct of indirect gevolg van een verminderde beschikbaarheid van gal.

Het maakt niet uit waar je nu staat; ziek of gezond, je zal je kwaliteit van je leven naar een hoger niveau tillen door meer vitaliteit, wanneer je je lever van al die stenen zuivert.

Pijn is een signaal van je lijf dat er op die plaats weefsels zijn met een tekort aan zuurstof, dat tekort komt doordat je bloed te vol zit met afvalstoffen zodat er niet genoeg plek meer is om zuurstof te vervoeren. Galstenen in je lever zijn hier een  grote oorzaak van.

Zonder pijnstillers van je pijn af, lees hier hoe dat veilig en makkelijk kan;

Zuiver je lever van galstenen, een galstenen vrije lever verminderd pijn ongeacht waar het zit, hoofd, zenuwen, organen, spieren etc.