Wanner het vet niet opgenomen wordt, wordt er ook geen calcium opgenomen, waardoor er tekorten in het bloed ontstaan. Het bloed neemt vervolgens extra calcium op uit de botten. De meeste problemen met botdichtheid (osteoporose) onstaan eerder door onvoldoende galuitscheiding en slechte vertering dan door het onvoldoende consumeren van calcium.

De honderden tot duizenden galstenen in je lever zijn de grootste oorzaak die een goede gezondheid, jeugdigheid en vitaliteit tegengaan.

Zonder voldoende gal blijft de meeste voeding gedeeltelijk of niet verteerd.

Om bijvoorbeeld de dunne darm in staat te stellen vet en calcium op te nemen uit voeding moet het voedsel eerst vermengd worden met gal.

Door je lichaam vrij van levergalstenen te houden, houd je al je cellen jeugdig en vitaal, dat is een goede gezondheid!

Hoofdvoorwaarden voor jeugdiger worden op celniveau, is een soepel celvervangingsproces en je lever galstenen vrij maken en houden.

Door je lever te zuiveren van galstenen  zo kan je lever weer jonge cellen aanmaken.  Rimpels vervagen, uw huid en ogen worden weer stralender en en grijze haren krijgen de kans weer hun oorspronkelijke kleur terug te krijgen.

Krijg de lenigheid die je als jong mens had weer terug door middel van deze leverreiniging.

Spierstijfheid heeft niet alles te maken met ouderdom maar met een verstopte lever, met een schone lever verdwijnt die spierstijfheid.

Laat ouder worden alleen nog de betekenis hebben van toenemen in kennis ervaring en wijsheid. Ouder worden is dan alleen nog een positief groeiproces. Ervaar opnieuw je jeugdige sprankel.